cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
24°

Rabanne diu adéu a l'alta costura abans de la «destrucció de París»

Segons el modista, la Mir caurà en trossos el proper dia 11 d'agost

L'efervescent Paco Rabanne posarà fi a la seva activitat a l'alta costura d'aquí a un parell de setmanes, o sigui poc abans de la destrucció de París el dia 11 d'agost, que va anunciar interpretant una profecia de Nostradamus, segons es va saber ahir a la capital francesa.

El cèlebre modista, que va crear la seva casa de modes l'any 1966 i la va vendre 20 anys després al poderós grup Puig, s'acomiadarà de la seva activitat a l'alta costura a París el pròxim dia 17 de juliol. Continuarà però «vetlant per la perennitat dels valors de la marca, acompanyant el grup d'estilistes», varen dir fonts properes a la firma.

La decisió no podria deixar d'estar associada en mitjans periodístics als recents i controvertits anuncis apocalíptics que Paco Rabanne va fer en base a una profecia del famós Nostradamus (segle XVI). Aquest afirmà que «l'any 1999, setè mes, del cel vindrà un gran rei del terror».

Rabanne, un apassionat de l'esoterisme, va escriure un llibre que havia descobert el sentit de la profecia: l'estació orbital russa Mir cauria en trossets el pròxim dia 11 d'agost sobre París i diverses ciutats del sud-oest del país.

A Rabanne li varen dir de tot i un diari fins i tot va arribar a afirmar que al modista se li havien «fus els fusibles» però l'única concessió que ell va acceptar és que si la profecia no es compleix com ell diu, no escriurà cap altre llibre.

A més de l'escàndol, li va caure un procés a sobre: les autoritats del Gers, departament del sud-oest de França que perdria diverses ciutats amb l'apocalipsi de Paco, va anunciar que es querellava judicialment per «difusió de falses informacions que poden perjudicar la imatge, el turisme i l'economia de Gers».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris