algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

Onze artistes elegits en el Certamen Internacional d'Art de Pollença

C.C. Palma.
Les obres dels onze artistes seleccionats en la XXXVI edició del Certamen Internacional d'Arts de Pollença s'exposen i són venals des de dissabte passat a l'església del Convent. Es tracta d'artistes d'arreu del món, escollits d'entre les 95 obres presentades a concurs en la present edició d'aquest certamen emblemàtic.

El jurat, compost per personalitats de tant renom com Rafael Doctor Roncero, Enrique Juncosa, Susana Solano i Frederic Montornés, va emetre el seu veredicte valorant l'obra d'aquests onze joves artistes: Juan González, Susy Gómez, Mireya Masó, Carmela García, Joan Cortés, Iñaki Gracenea Zapirain, Mapi Rivera, Gabriel Perezzan i Laura Morejón, Monika Rühle i José Herrero.

Segons la normativa del certamen, que va ser creat l'any 1962 amb el nom de «Salón Estival», el premi no té dotació econòmica d'ençà del 1995, any en què l'organització va reprendre la convocatòria després de 2 anys de descans. En canvi, es compra l'obra segons la proposta del jurat, amb preus d'adquisició que poden variar entre les 600.000 pessetes i la quantitat màxima de 2 milions. El nombre d'obres adquirides, que poden ser diverses, depèn també de la proposta del jurat, sempre que no s'excedeixi la xifra dels dos milions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris