algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

Artistes i autoritats reberen ahir les obres de la Universíada Cultural

La comitiva inaugurà ahir el conjunt seguint el seu recorregut

La Universíada Cultural ja està inaugurada. Un dia abans de la cerimònia inaugural dels Jocs Universitaris, una comitiva d'autoritats i dels artistes que han aportat obres per a l'ocasió passejaren ahir pels carrers de Palma seguint el recorregut traçat pel conjunt escultòric.

El passeig s'inicià a les sis de l'horabaixa, hora en què les personalitats es concentraren al parc de la Mar. Allí es congregaren artistes illencs i estrangers de primera fila que han pogut acostar-se a Mallorca per inaugurar la mostra conjunta.

No tots hi pogueren assistir, però sí una bona representació, malgrat que alguns d'ells arribaren més tard del compte a causa dels retards als seus vols. Julio Le Parc, Betty Gold, Marcel Martin i Agustí Roqué foren presents. També Manuel Paz; Albert Rouiller, i Aligi Sassu; els mallorquins Ferran Aguiló, Pep Canyelles, Joan Costa, Amador Magraner, Pep Llambias i Jaume Mir; Horacio Sapere, Josep Maria Sirvent, Antonio Socias, i Monique Girard.

A més, també hi assitiren Susana Stadoni, en representació del traspassat Pablo Serrano i David Vostell, fill del desaparegut artista Wolf Vostell. La comitiva va ser encapçalada pel batle de Palma Joan Fageda, amb qui també assistiren el tinent de batle José Maria Rodríguez, la regidora de Cultura Carme Feliu, i la comissària d'aquesta exposició permanent, Maria Lluïsa Borràs.

El recorregut començà amb la visita a l'obra de Josep Maria Sirvent, situada al mateix parc de la Mar, així com la de Franco Monti i George Sugarman. Després, la ruta dugué els assitents a la plaça de la Llonja i al passeig Sagrera, amb parades a cadascuna de les obres que s'intensificaren al parc de Sa Faixina, on hi ha concentrades un bon nombre d'escultures.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris