algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

El 50% de les famílies espanyoles no es pot permetre ni una setmana de vacances

L'Institut Nacional d'Estadística ha analitzat el comportament de tretze països de la UE

El període de vacances estiuenques comença avui, però la meitat de les famílies espanyoles (un 49'9%) no pot permetre's ni tan sols una setmana de descans fora de la seva llar a l'any, molt per davall de la mitjana europea que se situa en el 69'2%. En tota la Unió Europea, només es troben per davall dels espanyols els portuguesos, ja que únicament surten de vacances el 39'7% i els grecs amb el 45'9%.

Segons les dades del Panell de Llars de la Unió Europea, realitzat per l'Institut Nacional d'Estadística, dels tretze països de la UE analitzats, Espanya se situa a l'onzè lloc respecte al nombre de famílies amb possibilitats de sortir de vacances. En els primers llocs es col·loquen Alemanya (87'4%), Luxemburg (86'9%), Països Baixos (85'5%) i Dinamarca (84'9%). La resta de països registren percentatges en torn al 70%.

La immensa majoria de famílies que no surten de vacances ja hi estan acostumades. De fet, el 92'1 % va reconèixer que no era la primera vegada que això els passava, ja que havien hagut de renunciar a viatjar en anys anteriors. Per un 4'7%, l'any passat va ser la primera vegada que es quedaren sense vacances.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris