nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
20°

La Fundació Miró convoca un any més el premi Pilar Juncosa de creació artística

C.C. Palma.
La Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca acaba de convocar, un any més, una nova edició del premi i les beques Pilar Juncosa i Sotheby's, amb fidelitat a la política de promoció i difusió dels valors creatius contemporanis establerta pels seus fundadors.

Les bases de la convocatòria tenen present diverses modalitats. Pel que fa al premi Pilar Juncosa i Sotheby's és obert a tots els àmbits creatius, sempre que es tracti d'obres o instal·lacions artístiques realitzades expressament per a l'espai Cúbic del centre. El premi està dotat amb dos milions de pessetes, havent-hi la possibilitat d'atorgar menció especial a obres destacades.

Quant a les beques, es convoquen tres modalitats. D'una banda, beca d'investigació sobre Miró, a la qual poden optar projectes d'un màxim de cinc fulls, centrats al fons documental de la Fundació. D'una altra, beca per a projectes didàctics amb dues submodalitats: promoció de nous processos creatius i taller experimental. Finalment, s'atorgaran set beques de formació, experimentació i creació als tallers d'obra gràfica.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris