algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
17°

Pep Sala, de Sau, actuarà en solitari a Campanet i Vilafranca

El darrer diumenge de gener el món de la música catalana es despertava commocionat davant la notícia de la mort sobtada de Carles Sabater. El cantant, i actor, la veu del veterà grup Sau, moria de forma totalment sobtada després d'un concert a Vilafranca del Penedès.

Gairebé mig any més tard, Pep Sala, l'altra meitat de Sau, ha decidit tornar als escenaris. El músic, que ja tenia una carrera en solitari amb la seva Banda del Bar, havia assegurat després de la mort de Sabater que Sau no podria continuar existint. I de ben segur és així, però el cas és que Sala fa la gira amb els músics de la formació i que el públic, tard o d'hora, demana les cançons que varen fer famoses aquest grup. Sigui com sigui, Pep Sala ha escollit dues localitats mallorquines per presentar-se en aquesta nova etapa musical. Així, el nou de juliol actuarà a Campanet i el dia 31 ho farà a Vilafranca de Bonany.

Pel setembre, tot i que l'actució sigui a Cervera, de ben segur que tindrà un caràcter mallorquí ja que el músic compartirà escenari amb Tomeu Penya.

El primer dels concerts d'aquesta nova etapa de Sala sense Sabater va ser l'onze de juny a Bellver de Cerdanya. Tal com destacaren fonts de la seva promotora, es tractà d'un concert molt especial i emotiu. Així, Sala interpretà cançons dels seus discs en solitari així com algunes de les que interpretava quan la formació era completa.

Així i tot, com assenyalàvem anteriorment, quan el concert ja acabava, el públic demanà que la banda interpretàs Boig per tu, un dels temes més exitosos de la formació, cosa que Sala accedí a fer, deixant que tot el públic la cantàs a cor.

La sobtada mort de Carles Sabater, que no arribava a la quarantena d'anys, deixà el panorama musical català sense una veu destacable i un actor versàtil (tant de teatre, amb Dagoll Dagom, com en televisió, en sèries com Sitges).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris