cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°

Els Pets presenten «Sol», el seu darrer disc, a Santa Maria el proper 9 de juliol

Es tracta del primer concert de la gira que el grup de Constantí fa a les Balears

89638

Falin Cáceres, Lluís Gavaldà i Joan Reig, Els Pets.

Els fans mallorquins d'Els Pets, el grup de Constantí, no hauran d'esperar més per veure els seus ídols en directe. I és que, finalment, els de Tarragona han fixat data per a la primera actuació de presentació de Sol a les nostres Illes. Serà el proper nou de juliol, divendres, a Santa Maria.

«Víctimes» de les eleccions, com tot el món de l'espectacle i la música, Els Pets no han començat a confirmar dates de concerts aquest estiu fins ben avançada la calor. Així ho destacaren els músics durant la seva visita a Palma, el mes passat, per presentar el disc. «Encara no ens han confirmat cap actuació però de ben segur que hi tocarem un parell de vegades. L'any passat tocàrem més aquí que al Principat. També està gairebé garantit Menorca, cosa que ens fa molta il·lusió perquè no hi hem tocat mai», comentaren Gavaldà i Reig.

Tot i que el disc parla de solitud, d'històries més o menys tristes, però totes elles versemblants, de ben segur que el concert d'aquests creadors del «rock agrícola» serà una descàrrega d'energia. «Sol són dotze maneres diferents d'entendre la solitud, tant des d'un vessant trist com l'alegre; tant volgut com resignat», explicà el cantant d'Els Pets.

Els seguidors d'Els Pets, que són molts, de ben segur que ja saben de memòria Tantes coses a fer («un cant a la comunicació i les ganes de viure), el primer single triat per la promoció del disc, i Aquest cony de temps, que acaben d'escollir-lo per fer-ne un vídeo-clip promocional. Després de l'èxit obtingut amb Bon dia (85.00 còpies, disc d'or i l'àlbum no recopilatori més venut del rock en català), el grup va expressar a Palma la seva sorpresa per la gran acollida de Sol.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris