nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

Carlos Segarra: «La nostra evolució és afegir coses al que hem fet sempre»

Los Rebeldes presentaran avui vespre a Marratxí el disc «Vicios y virtudes»

«Venir aquí sempre és especial, ens agrada molt. No és que a altres bandes no hi anem de gust, però aquí ens hi trobem molt bé». Qui així parla és Carlos Segarra, el cantant de Los Rebeldes, veterana formació que avui vespre actua a Marratxí. Serà un concert especial ja que el grup aprofitarà per presentar Vicios y virtudes, el seu darrer treball. El concert serà a la plaça de Sant Marçal. Per al músic, el fet de compartir mar fa que les cultures tenguin un fort nexe d'unió. «Les nostres cultures tenen molt en comú», assegura alhora que destaca que les Balears són un dels seus punts de venda i d'assistència a concerts més fidels i multitudinaris. Los Rebeldes tenen aquí molts de fans.

Vicios y virtudes acaba de sortir al mercat. Tot just fa dues setmanes, però l'acollida d'aquest darrer treball ha estat extraordinària. «A Eivissa ha funcionat de por. Normalment es triga molt a veure com va la cosa, però aquí en dues setmanes ja s'ha notat», comentà el cantant. Segarra considera que el nou disc segueix l'estil propi del grup, però amb alguna cosa més. Que d'això es tracta. «Nosaltres sempre intentem fer rock and roll i alguna cosa més. Per a nosaltres, l'evolució d'un grup la marca afegir coses a allò que s'està fent fins ara. Si fas heavy i et passes al tecno, això no és una evolució, és un canvi. Nosaltres procurem afegir coses a allò que hem fet sempre», explicà el músic, que mostrà la seva predilecció pel blues i el soul.

Després de vint anys de carrera musical, que es compleixen aquest mes d'agost, Los Rebeldes tenen encara corda per a estona. Així ho assegura la seva veu. «Tocar no cansa. Com deia un company nostre de la Plateria, als músics se'ns paga per esperar (esperar els trasllats, esperar les connexions, esperar als hotels i als aeroports). Tocar és un plaer», afirmà. Ara bé, d'això a veure's vint anys més damunt l'escenari, hi ha coses a dir. «Home! Vint anys són vint anys! És molt de temps! No sé què farem, potser som com els Rolling Stones i estem encara tocant com el primer dia», digué Segarra.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris