nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
20°

Fora des Sembrat trepitgen fort

El grup mallorquí presenta «Altres herbes i amebes», disc que defineixen com més madur

Ha estat un treball fruit de tres anys de preparació. Però ha valgut la pena. El resultat és un disc madur que reflecteix l'evolució natural del grup. «Hem fet el que volíem, així hi ha una feina homogènia madurada en estil, composició i música, hem après a fer cançons i amb els anys hem fet un disc que pot encaixar dins la radiofórmula, dins el públic sense haver de renunciar a res». Així defineix Fora des Sembrat Altres herbes i amebes , el seu darrer treball editat per la discogràfica gironina Global Música. Trepitgen fort i aposten per una gran promoció.

Pep Suasi (veu), Guillem Cerdà (baix), Tomeu Janer (bateria), Joan Miquel Oliver (guitarra) i Balta Bordoi (guitarra) tenen la intenció i el desig d'arribar al màxim públic possible i el canvi de discogràfica és el primer pas. «Amb les que havíem tingut fins ara no hi havia pràcticament promoció ni bona predisposició. Per tant és d'agrair que una discogràfica de fora hagi apostat per nosaltres. Aquest canvi ens ha motivat molt».

Altres herbes i amebes està integrat per onze temes que obren un ventall d'històries diferents. Han comptat amb col·laboradors com són Pemi Fortuny (Lax'n*busto), Loles Coll (veu de La Fosca), Rafa Ferrà, Orquestra Rodamons, Jaume Manresa (Antònia Font), Fofi i Antoni Cerdà. «Totes aquestes col·laboracions han fet que el disc tengui un color diferent, aquestes aportacions individuals ens ajuden a arrodonir la feina que hem feta», explicaren els integrants del grup mallorquí.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris