nubes rotas
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
23°

La Fundació Miró celebra Sant Joan amb concerts i noves exposicions

Els assistents podran assaborir l'exquisit cadàver de xocolata de César Martínez

57880

El cadàver s'encetarà a les dotze del migdia.

Amb tres noves exposicions, dos concerts i nombroses activitats preparades, la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma afronta avui la celebració de Sant Joan, el seu patró. Serà una jornada de portes obertes, en la qual s'ofereix l'entrada gratuïta i en el decurs de la qual es presentaran les noves exposicions que es podran veure al llarg d'aquest estiu.

Un dels elements més destacats de la jornada és el Cada-Ver Exquisit, una figura humana feta de xocolata blanca i farcida de dolços amb la qual el mexicà César Martínez, que ja l'ha portada a indrets com Londres, Washington o Ciutat de Mèxic, reprèn tradicions com el «pa de mort» de Tots Sants o la pràctica de l'Eucaristia.

El cadàver, ideat amb la intenció que tots els assistents en siguin comensals, s'encetarà a les dotze del migdia, alhora que s'obre al públic la també insòlita exposició Preneu i menjau de Joan Sastre. Com en el cas de Martínez, la de Sastre és una exhibició pensada per alimentar, conformada per quatre fotografies de porcs de grans dimensions sobre les quals es col·locarà un bon assortit d'embotits mallorquins, a l'espera que facin les delícies dels assistents.

Així mateix, a aquesta mateixa hora es presentarà Art Paper, una mostra de paper realitzat a partir de vegetals, de manera artesana, per Nani Ferrer. En el decurs del dia, el centre, que obre les portes a les deu del matí, acollirà també tallers d'estampació, visites comentades i altres activitats. La celebració es tancarà a les nou i mitja del vespre amb un concert a càrrec de Juan Carles Murgui, inspirat en la celeritat i el ritme trepidant de la vida moderna.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris