nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 18°
15°

Blau, escola de disseny, cinc anys creant estil i professionals del sector

S'ha organitzat una exposició dels treballs dels alumnes i una desfilada de moda

Blau, escola de disseny celebra enguany el cinquè aniversari creant estil, personalitat i desenvolupant el talent dels alumnes. Per aquest motiu ha preparat una sèrie d'activitats. Així, s'ha organitzat una exposició dels treballs dels alumnes de les tres especialitats, arquitectura d'interiors, comunicació gràfica i disseny de moda i calçat. La inauguració és demà a les 20 hores al centre Blau2, al carrer Can Pueyo.

Es tracta d'una mostra significativa de les diferents propostes que presenten els alumnes des de diverses perspectives i nivells. Es poden veure els treballs realitzats durant aquests cinc anys. Els projectes es presenten en forma de maquetes, il·lustracions i books.

Un dels altres actes serà la desfilada que tindrà lloc a la plaça del Mercat vell demà a les 22.15 hores. Els alumnes de disseny mostraran les seves col·leccions, que enguany tenien com a tema «Autoretrat de Mallorca». Cada un d'ells ha presentat uns models que responen a diferents interpretacions o enfocaments de l'Illa.

Es col·locarà una passarel·la de 27 metrers de llarg i hi haurà la música del Dj Uan de Barcelona. S'hi podran veure devers 80 models. «La idea era que es pogués fer una moda amb el segell de Mallorca. Cal destacar la innovació en el tema dels materials i les formes», explica Cris, coordinadora de la secció. Pe la seva banda, el director del centre explicà que «durant aquests cinc anys s'ha vist una evolució. Hem anat madurant com a centre, avui en dia ja es pot oferir més i això és reflecteix en la feina dels alumnes. Enguany teníem un especial interès que els treballs fossin més reals»

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris