nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

La febre dels casaments

La febre dels casaments es fa evident a les revistes del cor aquesta setmana, que han avançat l'edició dos dies per mostrar les imatges de la boda del fill menor de la reina d'Anglaterra, Eduard, amb Sophie Rhys-Jones, celebrada dissabte passat. Unes noces reials que podrien ser les darreres del mil·lenni. Però no foren les úniques. En la part aristocràtica, el duc d'Angulema, Eudes d'Orleans va contraure matrimoni amb Marie-Liesse de Rohan-Chabot, en una cerimònia que es va veure tristament marcada per la mort, a la mateixa hora i a pocs quilòmetres d'allà, del padrí del novii, el comte d'Orleans.

També el príncep Heinrich de Hanover es va casar amb la jove alemanya Thyra de Westernhagen. Una neboda del rei Joan Carles, Elena Farini, la filla de la princesa Beatriu d'Orleans també s'ha casat.

La Revista Hola ofereix les fotos oficials de la boda de Sophie i Eduard, que va tenir lloc a la capella de Sant Jordi al castell de Windsor, en les quals es pot veure el vestit que va lluir Sophye dissenyat per Samantha Shaw, un disseny valorat en 1.250.000 pessetes.

Diez Minutos narra la boda dels comtes Wessex i bescomtes de Severn, títols que els ha concedit la reina, pas a pas des que la novia va arribar al lloc en un Rolls Royce fins que varen abandonar el temple.

Per la seva banda Lecturas explica que fou una boda íntima per exprés desig del matrimoni. Les assistentes no podien dur capell ni per descomptat grans pameles que solen veure's en aquests esdeveniments. Però la reina mare no va poder resistir la temptació. La revista Semana ofereix en la seva portada la foto del matrimoni amb el títol «Una nueva Diana».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris