nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
19°

L'Auditòrium serà testimoni de «Human Nature», el darrer treball del grup America

El grup América presentarà avui a la nit a l'Auditòrium de Palma a partir de les 22 hores, el darrer treball «Human Nature» del llegendari grup América en l'enregistrament del qual han participat artistes com Phil Jones, Timothy B.Chmit i Jason Cheff, Carl Wilson i Elliot Shiner. Aquest disc és un reflex dels altres àlbums amb lletres molt boniques que condueixen a la reflexió: «domini del cor, la ment i la natura».

Dewwy Bunnell i Gerry Beckley, components d'América començaren actuant junts a Londres a l'any 1968.
América va ser un dels grups més influents dels 70 establint un nou gènere de música popular que mescla rock amb elements de folk i del country. De ben segur que es podran sentir alguna de les cançons que els portaren a les llistes de l'èxit com la cançó «You Can Do Magic» a l'any 1982. A més d'estar gravant durant el pas dels anys, América també ha estat actuant per tot el món més de 20 cops cada any.

El seu primer disc es va llançar a l'any 1971 i l'any següent va aparèixer «Homecoming» any, que guanyaren el Grammy com a millor artista Revelació. Des de l'any 1971 la banda ha gravat 17 discs.

Els seguidors d'aquest llegendari grup de ben segur que ompliran l'Auditòrium per aplaudir «Human Nature»

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris