algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
17°

La Oreja de Van Gogh, estrella de les festes de Felanitx més espectaculars

Sopa de Cabra, Rosendo i El Chaval de la Peca, altres de les actuacions previstes

Encara falta, però cal estar preparats. I és que les festes de Sant Agustí de Felanitx es presenten amb una oferta musical millor que mai. Vegeu sinó. El 20 d'agost, Sopa de Cabra; l'endemà, Rosendo; el 23 El Chaval de la Peca; el 27 d'agost La oreja de Van Gogh i el 28 Orquidea Big band.

I aquests són només els caps de cartell de les vetlades, els grups més destacats entre una àmplia oferta que mescla qualitat i comercialitat. Cal destacar, en aquest sentit, que gairebé tots els concerts tenen prevista l'actuació de grups de Felanitx. Aquest és el cas de la nit del concert de Rosendo, el 21 d'agost, quan a banda de Los Piratas, El estado i O.Radamons, compartiran escenari grups de la localitat. També passarà el mateix el dia 27, la nit que actua La Oreja de Van Gogh. Els de Sant Sebastià, el grup revelació de l'any amb més de mig milió de discs venuts, estaran acompanyats de La Granja, Quo Vadis i Rafa Ferrà. Tots ells estaran precedits per l'actuació de grups locals. Igual passarà l'endemà, quan la seva música precedirà el concert de l'Orquídea Big Band.

La nit del 23 d'agost també comptarà amb l'actuació de l'orquestra de Felanitx. La formació acompanyarà a l'escenari Juan de Miedo i El Chaval de la Peca, que de ben segur aprofitarà per presentar el seu nou disc. Qui també presentarà el darrer treball, Nou, serà Sopa de Cabra. Els de Girona, que han aconseguit Disc d'Or gràcies a 50.000 exemplars venuts, seran els primers en actuar aquesta revetla de Felanitx. Serà un vespre de rock en català. I és que Sopa de Cabra estaran acompanyats dels manresans Gossos, i de dos dels grups revelació de Mallorca els darrers temps: Fora des Sembrat i Antònia Font.

Però, sens dubte, el grup més destacat de les festes seran La Oreja de Van Gogh. En poc més d'un any, i gràcies al seu pop elegant i al rock suau i de qualitat, aquest grup donostiarra format per quatre al·lots i la jove Amaia, s'ha sabut posar al capdavant de la música actual espanyola.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris