nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

Quatre «funerals» i unes noces

Mar Flores, Rociito, Lequio i Larrañaga se separen i Tatiana es casa.

Aquesta setmana les revistes del cor van de separacions. Sembla que tothom s'ha posat d'acord per trencar les relacions abans que comencin les vacances d'estiu, ja sigui per aprofitar la temporada de sol o qui sap!, lligar alguna cosa més que bronzejat. És la crònica de quatre «funerals» i una boda, la de Tatiana de Lienchtenstein.

Mar Flores romp amb Cayetano; a Lequio l'han abandonat, es veu que Sonia Moldes està cansada de mentides; Carlos Larrañaga i Pilar Velázquez també han posat punt i final, i Rocio i Antonio David intenten mantenir la imatge mentre es rumoreja que han iniciat els tràmits de separació.

Torna a ser notícia. Bé, de fet, no ha deixat mai de ser-ho. Diez Minutos mostra en exclusiva les fotografies de Mar Flores amb un altre home a Mauricio. L'afortunat?, és un jove de 35 anys anomenat José Luis Merino. Fa uns dies que el fill de la duquessa d'Alba es va encarregar de confirmar personalment que la seva relació havia acabat en contra de la seva voluntat. Poc temps després, la model deia que era ella qui havia pres la decisió perquè «Cayetano i la seva família necessitaven estar allunyats de tot el que m'envolta». La parella es va inscriure com el senyor i la senyora Merino i s'allotjaren a l'habitació d'un dels hotels més luxosos.

Segons la revista Hola, Carlos Larrañaga i Pilar Velázquez també han decidit posar fi a la relació però han mantingut l'amistat. Semana diu que Rociito i Antonio David iniciaren dia 2 de juny els tràmits de separació. La revista afegeix que en un recent viatge a Màlaga, ella es va allotjar en un hotel mentre que ell va quedar a casa dels seus pares. Els motius no es coneixien però la revista apunta una suposada infidelitat d'Antonio David amb una jove de Chipiona.

Hola treu en portada la boda de Tatiana de Liechenstein, que en un temps es va relacionar amb el príncep Felip. El seu espòs és Philipp von Lattorf. L'enllaç es va celebrar a la catedral de Vaduz. La princesa va lluir un vestit sense cap ornament i amb una diadema de plata i brillants de la seva família.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris