cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

Gires europees per a la Coral Universitària

I Fiamminghi demana a la formació condicions i disponibilitat per anar a Bèlgica i a Alemanya

62544

La Coral Universitària ha assolit, durant els anys de rodatge, un gran nivell.

La Coral Universitària va viatjar dimecres dia 2 de juny a Oviedo per tal de participar en un concert programat dins el cicle d'inauguració de l'auditori Palau de Congressos Príncep Felip. S'ha de dir que era l'única formació de l'Estat espanyol, a excepció feta de l'orquestra i el cor d'Astúries, que prenia part en un cicle del més alt nivell. Basta dir que la formació va acompanyar I Fiamminghi, una formació amb un gran currículum i bagatge, interpretant La Creació, de Haydn.

Joan Company, director de la formació universitària, va comentar que «en arribar ens varen comentar molt que èrem els únics espanyols que havíem passat per aquest auditori». A la tornada, els membres de l'agrupació han pogut comentar les bones crítiques rebudes del concert: «Va tenir Werthen materials de primera: la seva immillorable orquestra, l'excel·lent Coral Universitària de Balears "fabulosa la seva interpretació"...» o «...la Coral Universitària va estar a l'altura, amb una pulcra afinació i precisió de contorns, sempre amb hieràtica presència i mesura...» són alguns dels comentaris que han sortit publicats a la premsa asturiana.

Però n'hi ha més. En un cicle de tan alt nivell es fan contactes. Joan Company va admetre que la formació que encapçala Werthen els havia demanat condicions i disponibilitat per tal de fer una gira per Bèlgica i Alemanya. Ara, l'equip de la Universitat estudiarà aquestes condicions i disponibilitat per fer aquella que seria la seva primera gira europea acompanyant una gran orquestra del renom dels belgues.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris