nubes rotas
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
17°

Les veus blanques omplen el cor de la Serra

La Trobada de Corals escolars de les Illes Balears reuní prop de 700 persones a l'Acolliment de Lluc

L'organització de la Trobada de Corals Escolars de les Illes Balears reuní prop de 700 persones, entre participants, els seus parents, autoritats i espectadors.

Sobre les 11.30 hores del dematí, començaren els actes a l'Acolliment del monestir de Lluc, amb parlaments de les autoritats congregades allà. El director general de Cultura i Política Lingüística, Jaume Gil; el conseller d'Educació, Cultura i Esports, Manuel Ferrer; el batle d'Escorca, Antoni Gómez, i Joan Company, director d'aquesta iniciativa impulsada pel Govern balear i ajudada econòmicament per la Banca March, es desferen en agraïments cap als alumnes, professors, i cap a tot el públic en general.

Sobre la importància d'aquest projecte, el conseller manifestà que «feia falta dinamitzar la lectura i la cultura entre els joves. Alguns mesos després d'iniciar aquesta empresa podem estar contents, que no conformes, amb els resultats, perquè ho estam aconseguint».

El president de la Comunitat Autònoma, Jaume Matas, havia de començar l'entrega de diplomes, però a causa d'altres compromisos arribà amb mitja hora de retard. Manuel Ferrer hagué de substituir-lo fins que, al punt del migdia, el brillant cap engominat de Jaume Matas va aparèixer entre els aplaudiments de bastants dels assistents, fent una entrada al més pur estil d'estrella de Hollywood, i acompanyat del vicepresident primer del Govern espanyol, Francisco Àlvarez-Cascos. A ambdós els seguien de prop les seves respectives esposes.

Matas i Àlvarez-Cascos pujaren a l'escenari i se sumaren a la resta d'autoritats del PP que presidien l'acte. Els dos nouvinguts es repartiren la tasca iniciada per Manuel Ferrer i s'alternaren l'entrega d'acreditacions als escolars, als quals feren multitud de besades, encaixades de mans, somriures i copets a l'esquena.

«Felicitats a tots els que han participat en aquest projecte. Moltes gràcies a la Banca March pel seu suport, als professors i les professores, a tots els col·legis. Gràcies, i enhorabona a tothom», va concloure la seva intervenció el president balear.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris