lluvia ligera
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

Aquacity, la festa de fi de curs

El Grup Serra va lliurar, en una gran jornada, els premis dels concursos dels suplements educatius

«Duis banyador, tovallola, crema solar i ganes de gresca» és la recomanació que es fa cada any als escolars que participen en una jornada inoblidable: el lliurament dels premis dels concursos dels suplements educatius que el Grup Serra celebra a Aquacity. Ahir, devers 1.400 escolars varen acudir, de bon matí, al parc aquàtic de l'Arenal. Era una jornada sense llibres ni plaguetes i, per sort, hi havia aigua a voler per passar-ho «guai».

A devers migdia, Esther Calvo, responsable dels concursos, va donar la benvinguda a tothom i va convidar els nins a veure l'actuació del grup Cucavella i a agafar forces en el menjar que s'havia preparat i que va ser de l'agrat de quasi tots els presents.

Panxa plena, era l'hora dels premis. Després de lliurar el concurs del Micro en el Cole, el més veterà que atorga el Grup Serra, va ser el torn de lliurar els premis Reporters en Acció, del Suplement Aplecs, coordinat per Catalina Ginard i Margalida Mascaró. Miquel Serra va lliurar el viatge per a dues persones al Carib a La Salle, de Manacor com el centre més participatiu.

El primer premi va ser per a Joana Maria Oliver, de La Salle, que va rebre de mans de Cati Ginart el viatge a Tenerife per a tres persones.
El segon premi va anar a David Garcia, del Baltasar Porcel, que va tenir una bicicleta de mans de José María Rodríguez, d'Astro Ocio. Gabriel Mulet, de Coca Cola, va ser l'encarregat de lliurar una càmera fotogràfica a Mònica Molina, de l'institut de Son Ferrer.

Els premis no acabaren: els guanyadors d'Escola Viva, Auques, Redacció i Pintura Panrico, i portades de Diari de Balears i «Ultima Hora» també foren premiats.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris