cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
22°

Mar Flores i Cayetano, una relació que sempre és a la corda fluixa

Un capítol més de la llarga sèrie. Ja hi tornam a ser. Mar Flores i Cayetano Martínez de Irujo travessen una greu crisis a la seva relació. Segons afirma la revista Hola, dificultats de tot tipus han dut a replantejar-se el seu futur junts. Com acabarà l'assumpte?. Sembla que malament. Diverses activitats professionals d'ambdós, unit a veure's involucrats en constants esdeveniments que han transcendit a l'opinió pública en són els motius. Però tard o prest tot passa factura.

Mentre uns se separen els altres tornen a ajuntar-se. Tal és el cas de Rosario Flores i Igor que després de dos mesos de la seva ruptura s'han donat una segona oportunitat. La revista Semana diu «Un altra vegada bojament enamorats» i mostra unes fotos que així ho acrediten.

Una nova «amiga» té el príncep Felip segons apunta en exclusiva Diez Minutos que mostra unes imatges acompanyat amb la filla de l'ambaixador espanyol a Alemanya, José Pedro Sebastián de Erice i Gómez Acebo. La jove és diu Graciela i han estudiat junts.

Lecturas mostra en portada la princesa Alexia i explica que la seva boda tira cap endavant malgrat l'accident que patiren. Les revistes també es fan ressò de les simpàtiques imatges de Felip Joan Froilà de Tots els Sants durant la realització del Concurs Hípic Internacional fet a Madrid. Està embarassada Ana Obregon?. Aquesta és la pregunta després d'haver-la retratada entrant en el servei de ginecologia d'una clínica.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris