cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
21°

La IV Mostra de Teatre d'Aficionats comença amb muntatges de sis grups

L'Ajuntament vol que serveixi de plataforma de llançament dels aficionats

La primera part de la IV Mostra de Teatre d'Aficionats de Palma es farà durant aquest mes de juny, al Municipal, amb la participació de sis companyies que, en paraules de Lluís Socias, «no són professionals però actuen com si ho fossin».

Segons va dir l'assessor de l'àrea de Cultura, «l'Ajuntament vol servir de plataforma de llançament perquè aquests grups puguin donar a conèixer la seva obra. El Municipal sempre serà receptiu a aquestes obres». El membre del consistori va destacar que, en quatre anys, han estat una cinquantena els grups que han volgut mostrar les seves creacions en l'escenari del Municipal.

Avui s'hi estrenaran el grup Matinada amb El motocarro, de Luis Tejedor i Enrique Martínez Muñoz. El grup ja va estrenar l'obra el mes de març, però ara vol arribar a un públic més ampli.

Demà i demà passat és el torn del Grup Coverbos, de Son Ferriol, amb una comèdia que promet ser ben entretinguda: Mare meva quin puta paparra, una adaptació de Jaume Gomila de Casado de día, soltero de noche, de Julio Mathias. Dia 12 és el torn del Centre Dramàtic di Marco, que posarà en escena Chantecler, d'Edmond Rostand. Segons va dir Leona di Marco, aquesta obra la representaran els alumnes que han participat en els tallers de teatre que es duen a terme a la seva escola i és tota una gratificació poder-la representar al Municipal.

El següent cap de setmana, en concret dia 18, la dansa es barrejarà amb el teatre en les Variacions que presentarà Calabruix-Dansa, amb coreografia d'Ester Gordiola.

El sendemà i diumenge dia 20, Picadís Teatre escenificarà Històries de Son Sarigot, de Damià Pons. El grup assegura que aquesta és la millor de les obres que han fet durant els quinze anys de trajectòria de grup.

Per acabar, els dies 25 i 26, la Compañía de Sueño Limitada farà un recitar de Julián Ruiz-Bravo i texts poètics d'Albertí, El tonto invento de la bicicleta hidroavioneta.

La mostra es reprendrà el setembre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris