cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

Palma es rendeix a la febre «Teletubbie»

Les botigues de juguetes gairebé no poden cobrir la demanda dels productes d'aquests herois infantils

Si us dic Po, Tinky Winky, Dipsi i Laa-laa i us quedau igual hi ha dues possibilitats. O viviu en un altre món o no teniu infants, nebots, cosins o veïnas menors de cinc anys. I si ho trobau exagerat, feu la prova. Digau els quatre noms màgics, o el genèric que els engloba (Teletubbies) i veureu la resposta entre els menuts.

I és que des de la seva aparició al Club Super3, el programa infantil de cada horabaixa al Canal 33, la sèrie ha tingut un èxit impressionant igual que a la resta de països on es passa. El secret?. Una creació de qualitat dirigida a un públic molt determinat. Si no teniu menys de cinc anys se us faran difícils d'aguantar les aventures d'aquests éssers acolorits d'un altre món, però si pertanyeu a aquest grup d'edat us encantarà.

Per començar, el ritme dels plànols és més lent que en altres sèries perquè els permeti retenir el missatge amb facilitat. La veu dels personatges és també especial, d'infants, perquè s'ha demostrat que els nins escolten amb més atenció veus similars a les seves. No hi ha res improvisat en aquest sèrie de la BBC.

Com acostuma a passar, l'èxit televisiu vingué acompanyat de tot un ventall de productes amb aquests personatges. I començà la bogeria. Una febre que no atura des de Nadal. «No havia vist mai una cosa igual. Infants que no parlen, que ni tan sols caminen, quan veuen les pepes comencen a cantar la cançó», comenta la portaveu de La Industrial, la tradicional jugueteria del pas de'n Quint.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris