cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
22°

Breus

• Literatura

Fira del Llibre Els actes de la Fira del Llibre continuen omplint de possibilitats els horabaixes d'aquesta setmana. Ahir, la sala d'actes acollí les presentacions de Pensar el tercer mil·lenni, del Grup Blanquerna; Als joves, de Pere Muñoz; i El Nacionalisme a les Balears, de Bartomeu Carrió. A més, signaren exemplars Antoni Serra, Bartomeu Fiol, Jaume Pomar, Joan Manresa, Gabriel Florit, Àngels Cardona, i Albert Herranz. Avui, a partir de les sis de l'horabaixa faran el mateix Miquel Mas, Maria Ferrer, Vida Gabriela i Tomeu Martí. DdB.

• Reconeixements

Mario Benedetti El poeta uruguaià Mario Benedetti és el guanyador de la VIII Edició del premi Reina Sofia de poesia iberoamaricana. El guardó, convocat per Patrimoni Nacional i la Universitat de Salamanca, és dotat amb sis milions de pessetes i és un dels més prestigiosos de parla hispana. La present edició ha comptat amb setanta candidatures presentades per les acadèmies de la Llengua dels països iberoamericans, departaments universitaris i institucions culturals.EFE.

• Congrés

Congrés mundial a València El Primer Congrés Mundial de Literatura a la Comunitat Valenciana, que té lloc des d'avui i fins dissabte al Palau de Congressos de València i que reuneix un centenar de participants d'arreu del món, va ser presentat ahir a València pel director general del Llibre, Arxius i Biblioteques, José Luis Villacañas, i el president de l'Associació Valenciana d'Escriptors i Crítics Literaris, Pedro J. de la Peña. Entre els participants, poetes i escriptors israelians, holandesos, portuguesos, turcs, xinesos i de molts altres indrets es poden destacar Joan Perucho i Manuel Hidalgo.EPR.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris