cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

Proposen que s'apugi el preu i es limitin els punts de venda de tabac

El delegat del govern per al pla nacional sobre drogues, Gonzalo Robles, advocà ahir per limitar els punts de venda de tabac i per estudiar una pujada de preu com a mesures per reduir el consum d'aquesta droga.

Robles participà juntament amb el director general de Salut Pública, Juan José Francisco Polledo, i el secretari general d'Educació i Formació Professional, Roberto Mur, en l'acte organitzat pel ministeri de Sanitat i Consum amb motiu de la celebració ahir del Dia Mundial sense Tabac.

Pel delegat del pla nacional sobre drogues, la limitació dels punts de venda s'ha de realitzar a travéès de normatives municipals i autonòmiques que restringeixin la venda a determinats tipus d'establiments, ja que ara les màquines expenedores fan que sigui molt freqüent trobar tabac en tot tipus d'establiments.

Robles també demanà l'aplicació de normatives tendents a disminuir la publicitat del tabac i l'alcohol, per protegir sobretot els més joves i d'aquesta manera evitar que s'iniciïn en el consum d'aquesta substància.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris