algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Descobreixen restes d'animals prehistòrics a l'Argentina que podrien ser els més grans del món

Les restes òssies de cinc animals prehistòrics carnívors, descoberts recentment a la província argentina de Neuquén (sud-oest) podrien convertir-se en els de l'animal de majors dimensions del món trobat fins ara, segons va informar una font científica.

Les parts òssies que es trobaren en el paratge de les Cortaderas, a 15 quilòmetres de la ciutat de Plaza Huincul (Neuquén) superarien la mida del gegantosaure «Carolinii», el de major longitud que es tengui registre fins ara, segons va informar l'expert Rodolfo Coria, titular del museu d'aquesta ciutat.

Coria afegí que el descobriment va ser fet per investigadors del museu de Plaça Huincul, en col·laboració amb col·legues del Tirrel Museum Alberta de Canadà, que treballaren en una zona formada per roques de 90 milions d'anys.

Els trossos de crani, cames i altres extremitats que pertenyien a cinc animals prehistòrics trobats en el lloc determinaran les dimensions exactes dels exemplars, que formarien part d'«una nova espècie de gegants carnívors». Rodolfo García, un altre especialista, digué que «estam parlant encara en potencial, ja que es tracta de restes que unides podrien donar-nos la dimensió exacta de la mida de l'animal encara que per les medicions que ja hem fet podem dir que es tracta d'una espècie molt gran».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris