cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Estaràs, amb la moda Bona Gent

La consellera no va desfilar però va lluir el model fet per les alumnes de disseny

Les sales que l'associació Bona Gent té al carrer del Ferro de Palma romanien ahir plenes de gom a gom amb motiu de la Festa de Primavera que celebrava aquesta dinàmica agrupació. Devers les quatre varen començar els actes amb ball de saló que arribaren al seu punt àlgid quan va comparèixer Rosa Estaràs, consellera de Presidència del Govern balear, que duia un conjunt-jaqueta de tons blaus que havien confeccionat les alumnes de moda i disseny de Bona Gent.

Tots els membres de l'Associació esperaven amb ànsia el moment en què la consellera desfilàs com si fos una model per la passarel·la que s'havia preparat per l'ocasió. Però Estaràs no es va animar a fer de top per un dia, tal com havien anunciat els responsables de Bona Gent, però sí que es va decidir a encoratjar i a alabar la tasca que fan les persones que participen en els tallers que es fan cada dia a l'Associació. De tota manera, la política va accedir, encantada, a fer-se una foto amb les responsables del seu vestit, que sí havien desfilat, moments abans, per les sales de l'agrupació. Les dissenyadores mostraren les seves creacions amb vista a la temporada primavera-estiu 1999.

El batle de Palma, Joan Fageda, que havia anunciat la seva assistència, va disculpar la seva absència en aquesta festeta. Qui sí hi va assistir i va ocupar un lloc destacat entre tots els assistents va ser Teresa Rattier. Més tard la festa va continuar amb una demostració de gimnàstica, sevillanes i ball de bot. Va ser aleshores quan la consellera va haver d'anar-se'n perquè tenia altres compromisos.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris