cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
24°

Neix a Pollença un festival de diferents estils a càrrec de conjunts mallorquins

L'objectiu és cobrir un buit aquells mesos en què hi ha una manca d'activitats culturals. Omplir de música i alegria els horabaixes i que turistes i mallorquins puguin conèixer més de prop la música que es fa a les Illes. Així treballa la Fundació Boccoris de Pollença, destinada a la promoció turística i que ha preparat pels mesos de maig, juny, setembre i octubre un gran festival amb conjunts mallorquins .

El festival es desenvoluparà els divendres i l'obertura serà el proper dia 7 de maig a l'església del Port de Pollença. Un festival que encetarà el grup Nou Romancer, que oferirà la seva música fresca, sentida i plena de color, música tradicional mallorquina.

A la Fundació Boccoris hi és inclòs l'Ajuntament, l'Associació de Veïns i l'Associació Hotelera. També col·labora en aquest festival la Conselleria de Turisme del Govern balear i la comissió de Cultura i Patrimoni Històric del Consell de Mallorca i la Caixa de Colonya. L'organització i contractació de la programació és a càrrec de Fona Artist.

«És un cicle de setze concerts que acull un ampli ventall d'estils musicals, jazz, blues, música clàssica, tradicional mallorquina, pop i ètnica mediterrània. Des de la fundació, es va pensar que durant la temporada mitjana una bona manera d'alegrar l'estada als visitants era a través de la música. Hi haurà un concert setmanal». Així es va expressar el gerent de la Fundació Boccoris, Nadal Moragues.

Les localitzacions dels concerts són: església del Port de Pollença, cala Sant Vicenç i la plaça de Pollença. Cada setmana es podrà sentir una àmplia varietat d'estils.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris