cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Festa Guai per a nins i nines de totes les edats

Els amics del popular mico es reuniren ahir a Xiqui Parc, on gaudiren d'un matí «diferent»

Un matí ben diferent a la resta dels altres varen viure ahir prop de dos-cents nins que comparegueren, a partir de les 11, a Xiqui Parc de l'avinguda Joan Miró. Després de jugar a voler amb la companyia de la mascota Xiqui, els infants varen gaudir d'un bon berenar en el qual no va faltar de res.

Quan els infants ja estaven més tranquils, panxa plena, va arribar Guai, la seva mascota preferida, carregat de regals per a tots els presents. En el sorteig que es va fer ningú no va quedar sense detall: caretes, camisetes, gorres, llapis... es varen repartir enmig d'un gran enrenou i aldarull. En un principi, tothom volia els millors regals, però el bon quefer de Guai i dels responsables d'aquest club d'esbarjo varen posar ordre i pau.

Gairebé tots els infants que acudiren ahir a Xiqui Parc són Amics d'en Guai, un carnet que els permet obtenir grans descomptes i que està en consonància amb el programa que el mico presenta, cada horabaixa, de dilluns a divendres, a TeleNova. Aquesta campanya de subscripcions per formar part del club d'Amics d'en Guai ha assolit, per ara, una gran popularitat, ja que són gairebé 300 els infants que en formen part. Guai és un dels grans amics dels infants en edat escolar. Aquest mico, arribat del planeta Gris, ha trobat a Mallorca, i concretament a Palma, el lloc ideal per instal·lar-s'hi i ha esdevingut la mascota preferida d'aquells que miren la petita pantalla. La festeta d'ahir en va ser bona prova.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris