cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

Ses Voltes iniciaren les celebracions del Dia Internacional de la Dansa

Els actes de celebració del Dia Internacional de la Dansa, que es commemora el 29 d'abril, començaren ahir a Ses Voltes amb una gala amateur en què actuaren diverses escoles de dansa de Mallorca.

El bon temps acompanyà i foren molts els amants de la dansa, i els turistes i curiosos que passejaven per allà, els que s'acostaren fins aquest espai per gaudir del variat espectacle que tenia lloc a Ses Voltes. Tot i no dedicar-s'hi de forma professional, els ballarins demostraren un excel·lent nivell i una bona tècnica.

Dijous es farà l'altre acte commemoratiu d'aquest dia, amb el qual es recorda el naixement del gran renovador de la dansa, el francès Jean George Noverre (1727-1810). El Dia de la Dansa, institucionalitzat per la UNESCO, té com a objectiu primordial la creació de vincles més estrets entre aquest art i el públic. Serà el mateix dia 29 quan l'Associació de Professionals de la Dansa a Balears ha organitzat una gala professional al cinema Rialto. Serà a partir de les nou i mitja del vespre.

A la gala del Rialto, que obrirà la taquilla una hora abans de la funció, participaran diferents grups, com Aina Moreno, AH Danzade o La Quercia.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris