nubes rotas
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
22°

Breus

• PATRIMONI

Confirmen necròpoli romana Un nou descobriment confirma que en el carrer de la Pelleteria es troba una necròpoli romana. Arqueòlegs del Consell Insular varen informar ahir del descobriment d'una tègula (teula plana romana) utilitzada com a tomba. La teula, que té unes dimensios d'uns 50 x 30 centímetres, va poder ser recuperada en part i es troba emmagatzemada. S'ha de recordar que en el segle XIX ja va ser citat el descobriment d'una tègula romana a la plaça d'en Coll de Palma en el transcurs d'unes obres, però contràriament a la del carrer de Pelleteria, va quedar destruïda.J.F.

• LLIBRES

Art Els pintors espanyols comptem des d'ara amb una col·lecció de petit format i de baix preu que va adreçada al gran públic i que du per títol Mitos-Arte. La col·lecció està dirigida per Francisco Calvo Serraller, autor del llibre dedicat a Velázquez. Entre els primers llibres també n'hi ha de dedicats a la divulgació de Zurbaran, Arsenio Moreno, Romero de Torres, Lily Litvak i Picasso.EFE.

• EXPOSICIONS

La imatge de l'altre El Fòrum Universal de les Cultures-Barcelona 2004 ja ha presentat el seu primer acte cultural: La imatge de l'altre. Aquesta exposició trenca amb els hàbits de presentació tradicionals de l'obra artística i pren la ciutat com a escenari de comunicació i intercanvis humans. La mostra urbana reuneix fotografies de Hannah Collins, Oriol Maspons, Xavier Miserachs, Pere Formiguera, i Toni Catany, entre molts d'altres. DdB.

• PUBLICACIONS

Valldemossa El darrer número de la revista Valldemossa inclou un dossier sobre l'art en aquesta localitat. El dossier inclou estudis sobre aquest aspecte de la vida valldemossina des del temps més remots i no s'atura fins arribar als contemporanis més estrictes. Un cop més aquesta revista ha demostrat com es pot fer premsa a la Part Forana amb uns paràmetres de qualitat molt elevats.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris