nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 17°
14°

El Grup Serra premia Antoni Gil i l'Escola d'Hoteleria amb els Coberts d'Argent

Ja fa cinc anys que el Grup Serra va crear els Coberts d'Argent, un guardó amb el qual vol premiar les bones iniciatives en el món de la gastronomia balear. Aquests premis, que s'atorguen en el marc de la popular Mostra de Cuina, varen tenir dignes receptors la nit de dimarts. Antoni Gil, president de l'Associació de Restauració, i el conseller de Turisme, José Maria González Ortea, en representació de l'Escola d'Hoteleria del Govern balear, reberen els Coberts amb sorpresa i amb la consegüent alegria.

A l'acte hi assistiren el batle de Palma, Joan Fageda; el conseller de Turisme, González Ortea; la mestra cuinera Margalida Alemany, i Antoni Pol, director de Hierbas Túnel. Els amfitrions del sopar varen ser, en aquesta ocasió, el president del Grup Serra, Pere Serra; la directora d'Audiovisuals, Paula Serra; la directora de Publicitat i Vendes, Carme Serra; el director de GBM, Jesús Boyero, i Antoni Català, responsable de l'estand que el Grup Serra té a la Mostra.

En finalitzar el 'soparet', va començar l'acte de lliurament dels premis que va presentar el periodista radiofònic Carles Duran, que va ser presenciat pel nombrós públic que, en aquell moment, omplia el recinte del polígon de Llevant.

Pere Serra va lliurar el guardó a l'Escola d'Hoteleria, premi que va recollir un González Ortea que va assegurar que el centre situat al campus s'està imposant com un dels millors a nivell nacional i que l'esforç que han fet els professionals que dirigeixen el centre es veurà reconegut amb aquest guardó: «Això farà que ens assegurem un futur encara millor», va concloure.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris