nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
18°

Joan Costa mostra al Casal Solleric escultures de marbre de ressons clàssics

Minimalisme extrem, suavitat i ressons clàssics es conjuguen a les Escultures de Joan Costa que des d'avui s'exposen al Casal Solleric. Les peces, que alternen format enorme i menut, són fetes amb marbre de Carrara, de blanc impol·lut i formes geomètriques polides intencionadament inacabades.

La mostra, amb el títol genèric d'Escultures, aplega prop d'una vintena de peces. En elles, segons explicà ahir el seu autor, s'hi condensen pensaments que versen, especialment, sobre la realitat social i psicològica de la humanitat. Així, els xaps i esqueixos al marbre estan relacionats amb «la inestabilitat psicològica que pateix l'home al seu interior».

L'exposició s'inicia amb Línia de màxima inclinació, escultura dissenyada especialment per figurar devers la porta d'entrada al Solleric. La resta de les peces, creacions realitzades entre 1997 i 1998, mostren com aquesta el llenguatge propi del marbre nu, despullat de qualsevol altre material complementari que, segons l'artista, li és totalment innecessari.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris