algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

El museu Ripley's vol comprar els implantaments de pit que s'ha extirpat Pamela Anderson

El museu Ripley's Believe It or Not (Encara que no us ho cregueu) ha fet una singular proposta a l'actriu Pamela Anderson Lee: vol comprar els seus implantaments de pit, recentment extirpats per oferir una imatge més natural.

«Ens interessa per al nostre Museu Hollywood», va confessar des d'Orlando (Florida) la directora d'exhibicions de Ripley's, Christine Barnes, en referir-se a les corbes de l'actriu canadenca, que la feren famosa a escala internacional amb la sèrie de televisió Vigilantes de la playa.

Anderson Lee es va extirpar aquesta setmana els implantaments per tornar a tenir unes dimensions més «autèntiques» i naturals, segons la premsa. «Muntam una exhibició sobre les múltiples formes, arreu del món, que cal embellir-se», va explicar Barnes. «Ens va semblar que farien que la mostra d'implantaments fos quelcom més interessant».

Barnes va assegurar que ha deixat missatges a la portaveu de l'actriu "sense entrar mai en el tema del preu" però va afirmar que encara no ha obtingut resposta. A aquestes altures «no sabem si encara estan disponibles (els implantaments), però la nostra proposta continua vigent», va dir Barnes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris