lluvia ligera
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

«Còmic Nòstrum», mostres i conferències per acostar al públic l'art de les vinyetes

L'Associació d'Amics i Víctimes del Còmic ha posat fil a l'agulla per reprendre, després de molts anys d'absència, les setmanes del còmic a Mallorca. Nascudes ara amb el títol de «Còmic Nòstrum», les Setmanes, desenvolupades en el període del 22 d'abril al 27 de maig, constaran de tres grans activitats.

A banda de la mostra de Paco Ibáñez, Miguelanxo Prado i Paco Díaz que s'instal·larà al Casal Solleric, les altres dues són patrocinades per Sa Nostra. El pati del centre de cultura exhibirà «Territori Vaquer», una mostra antològica que, segons el dibuixant Rafel Vaquer, s'ha muntat a base de «cercar pels calaixos». L'antològica mostra la diversitat d'estils, tècniques i personatges sorgits del llapis de Vaquer, d'ençà de la primera tira de Los empollones l'any 1974.

D'altra banda, es desenvoluparà un cicle de conferències centrades en el món del còmic, a les quals participaran professionals i estudiosos com Romà Gubern, Miguelanxelo Prado, Jesús Cuadrado, Max, Florentino Flórez o Fernando de Felipe.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris