nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Fageda afirma que el Consistori no ha practicat el «dirigisme cultural»

El batle de Palma va fer balanç de la gestió en aquesta àrea des del 1991

92232

El batle comparegué acompanyat pels responsables d'aquesta àrea.

El batle de Palma, Joan Fageda, afirmà ahir que el seu equip de Govern no havia practicat mai el «dirigisme cultural» sinó que, ben contràriament, sempre havia tingut les portes obertes a qualsevol manifestació o tendència artística.

Fageda realitzà aquestes declaracions en el transcurs d'una roda de premsa destinada a fer balanç de les àrees de Cultura, de Juventut i d'Educació des del 1991 fins enguany.

El batle, acompanyat dels regidors Barceló, Llabrés i Feliu, es defensà estadístiques en mà de l'acusació de l'esquerra que el seu equip de govern havia deixat desatesa la cultura. Fageda digué que, al llarg del seu mandat, s'havien incrementat notablement les activitats culturals i les persones que hi participen.

Afegí que, a més, s'havia consolidat la Fundació Pilar i Joan Miró i que la ciutat s'havia enriquit amb la creació de noves infraestructures culturals.

En parlar d'aquestes, Fageda ressaltà per la seva transcendència el futur Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma,el projecte del qual, fet en col·laboració amb la Fundació d'Art Serra, ja és ben a punt de convertir-se en una realitat. El batle lliurà als informadors tres amplis dossiers per donar suport a les seves afirmacions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris