nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

Set concentrats per a dissabte horabaixa

Els grups participants en el Festival Rock'n'Llengua de la plaça de toros presentaren ahir el Festival

76134

Representants dels set grups participants al Rock'n'llengua.

J. Torres.

Hi eren tots. Jesús Moll, de Ja t'ho diré; Jordi Cardona, de Sopa de Cabra; Oriol Ferrer, de Gossos; Pemi Fortuny, de Lax'n'busto; Xavier Ramis, de Tot Sants; Pau Deron, d'Antònia Font i Pep Suasi de Fora des Sembrat. Tots ells participaran dissabte, a partir de les sis, en el festival Rock'n'llengua, a la plaça de Toros de Palma. És una iniciativa del Consell Insular de Mallorca amb la qual es pretén unir festa i reivindicació, fer una crida a la normalitat de la música en la nostra llengua.

De moment s'han venut ja 3.000 entrades. Un ritme bo que espera veure's incrementat de manera destacable aquests darrers dies. El preu anticipat és de 1.500 pessetes. El de taquilla serà de 2.000. Un preu ben ajustat si es té en compte l'oferta. Els grups locals tocaran durant mitja hora. La resta ho faran 45 minuts. De sis de l'horabaixa a una de la matinada. Sense parar.

«En ser un concert amb aquestes característiques tothom ha preparat un recull, tothom farà un concert més concentrat, farem matx», digué Pemi Fortuny, de Lax'n'busto. Per a la majoria de participants en el Rock'n'llengua, que té intenció de continuïtat, aquesta serà la primera vegada que actuïn a Palma. Per uns, com ara els Antònia Font perquè tot just comencen; per la resta, senzillament perquè els municipis de la Part Forana sempre s'han mostrat més receptius envers la seva música que l'Ajuntament de Palma. «El CIM no vol confondre el concert amb un acte polític, però sí demostra una decisió política ara que el rock en català no passa per un bon moment a Mallorca. Sense anar més lluny, s'ha de recordar que per les festes de Sant Sebastià no hi actuà cap grup», apuntà el portaveu del Consell, Pere Muñoz.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris