cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 19°
22°

Breus

• PATRIMONI

Troballa de restes Ahir a la tarda, una calavera i diversos ossos humans foren trobats per un equip de manobres que realitzaven les tasques d'excavació del pla Mirall al carrer Pelleteria de Palma. Les restes, que de moment no han estat datades, varen ser recollides per agents de la Policia Local, a l'espera que se'ls faci una anàlisi per esbrinar-ne la procedència. Les restes aparegueren a devers tres metres de fondària i es troben fragmentades. En el moment de la recollida de les restes, l'equip arqueològic municipal encara no havia estat localitzat i s'haurà d'esperar el seu peritatge per estimar el valor de la troballa. DdB.

• ART

Bernadí Roig La recuperació del sexe com a valor estètic, els mites de la pintura o la iconografia religiosa reinterpretada són els temes de les obres reunides a la instal·lació Magatzem de brases i cendres, del pintor mallorquí Bernadí Roig, que ahir es va presentar al Museu de la Ciutat de València. La mostra reuneix prop de trenta obres de diversa temàtica i estils. EFE.

• CONFERÈNCIES

Centenari de Fabra El cicle de conferències organitzades per la Universitat de les Illes amb motiu del cinquantenari de la mort de Pompeu Fabra s'inaugura a les vuit d'aquest vespre a la sala d'actes de la Banca March. La conferència d'obertura, Pompeu Fabra i els escriptors de les Illes, serà oferida pel professor Joan Miralles tot just s'hagi realitzat la presentació oficial del cicle. DdB.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris