cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
22°

Juanma Bajo Ulloa presentà el seu darrer curtmetratge ahir a Proyecta 99

Fou l'encarregat de clausurar aquesta darrera edició del festival.

El jove director, creador d'Airbag, una de les pel·lícules espanyoles més exitoses dels darrers temps, presentà el seu darrer curt Popcorn al Festival de Cinema Proyecta 99 organitzat per Sa Nau i els cinemes Renoir. El treball de Bajo Ulloa fou l'encarregat de clausurar aquesta darrera edició del festival.

Durant la seva presentació als mitjans de comunicació, Bajo Ulloa es mostrà molt crític amb la indústria cinematogràfica. En aquest sentit, cal destacar que el director ha rebutjat sempre la seva relació amb aquest món, la qual cosa li ha comportat més d'un problema a l'hora de finançar els projectes.

Sobre el curtmetratge que presentà a Proyecta 99, el director explicà que Popcorn era una mena de joc amb l'espectador. I és que el curt és un treball que es projectarà per complementar una obra de teatre, és el final de la pel·lícula que suposadament ha realitzat el protagonista de l'obra de teatre, un director de cinema que acaba de rebre un Òscar.

Bajo Ulloa acaba de dirigir el doblatge d'una pel·lícula anglesa amb Santiago Segura com a principal actor de rodatge. «He coincidit en molts treballs amb ell i ja semblam una parella de fet». Sobre projectes futurs, poques coses a avançar. Està treballant en el que ha de ser el seu quart llargmetratge, però no hi ha pressa: «Duc diversos anys escrivint-lo. Traball sense pressa i no sé si l'acabaré aquest mes, enguany o aquest segle».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris