cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

El castell de Bellver ja es comença a endiumenjar per a la festa de l'Àngel

Música, ball, castellers i altres actes són l'oferta per a una jornada d'esbarjo

La festa de l'Àngel ja és a punt. Tot ja està ben endiumenjat per a demà. Serà una diada plena d'animació, d'actuacions musicals, en un escenari immillorable com és el castell de Bellver on no faltarà de res per passar unes hores en companyia d'amics, familiars i oblidar-se de les tasques laborals i envoltar-se de verdor i d'aire fresc i pur. Una caminada sempre és bona però per a aquells que no puguin o els faci peresa anar-hi a peu, amb la finalitat que ningú no es perdi la festa a partir de les 9 hores hi haurà un servei especial de l'EMT per conduir aquells ciutadans que vulguin anar al castell. Un servei que sortirà cada 15 minuts de la plaça d'Espanya.

La festa comença de bon matí, així és que cal llevar-se d'hora i preparar-se per anar a berenar perquè a les 9'30 hores hi haurà una xocolatada a Cort. Això permetrà escalfar motors per resistir durant tot el dia. Panxa plena es partirà cap al castell. Hi haurà activitats per a tots els gusts i edats. Els més petits tenen la cita amb el grup d'animació «Esplais» i «Singlot». Podran gaudir a l'aire lliure de jocs i de música a l'esplanada Jovellanos.

Els xeremiers també seran presents a la festa de l'Àngel. Passejar-se pel castell amb la música alegre de les xeremies és una proposta ben interessant o aturar-se a veure la mostra folklòrica mallorquina: balls i tonades de l'Illa animaran la jornada. Els qui vulguin ballar també ho podran fer a l'esplanada de l'aparcament, jotes, boleros amb els grups «Xaloc» i «Al-Mayurka».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris