cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

L'editorial Capaltard presenta el primer poemari de Miquel Àngel Lladó

El volum és el 16è de la col·lecció de poesia i assaig

C.C. Palma.
El Centre de Cultura de Sa Nostra acollirà avui a les vuit del vespre la presentació de Jardins de quarantena, el primer poemari de Miquel Àngel Lladó, que ha estat editat pel Centre Cultural Capaltard. L'editor Vicenç Calonge i els músics Neus Jaume i Toni Roig, components de la banda Al-Mayurqa, tindran els honors de mostrar aquest nou volum, el 16è de la col·lecció de Capaltard.

Miquel Àngel Lladó, llicenciat en Filologia Catalana, és autor de dos llibres de relats dirigits al public infantil i juvenil: Bagdad, un conte desfet i Deu contes ecològics. Amb Jardins de quarantena, Miquel Àngel Lladó s'endinsa per primera vegada en el camp de la poesia, terreny en què assegura trobar-se molt a gust per expressar de manera lliure, però no exempta d'estètica, les seves inquietuds sobre els reptes personals i socials.

Jardins de quarantena és el número 16 d'una col·lecció integrada per 14 volums de poesia i 2 d'assaig. Entre els títols publicats, cal fer esment de Ferro de baula, de Biel Florit; El clam dels feligresos, de Bernat Oliver, i Un vidre, de Lluc Mates. A banda d'aquestes edicions, Capaltard desenvolupa tot un seguit d'activitats culturals, entre les quals hi ha les lectures poètiques de Poesia sense fronteres, realitzades en col·laboració amb el Pen Club Internacional.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris