nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
20°

El centre de Palma enceta el Festival Mundial de Danses Folklòriques

La desfilada dels grups participants de més de 30 països comença en el Born

El centre de Palma patirà avui una gran transformació: el color, l'alegria i la música seran els protagonistes que ompliran els carrers. A les 18 hores, en el passeig del Born, s'iniciarà la desfilada de tots els grups participants en el festival mundial de danses folklòriques, un acte en el qual participen més de 30 països, a més dels grups mallorquins i que compleix la VIII edició, fet que demostra que està ben consolidat.

Aquest festival aporta un intercanvi cultural i una gran oportunitat de conèixer les arrels dels pobles a través de la dansa. S'hi podran veure els moviments, les diferents músiques i els vestits típics d'altres cultures, cosa que suposa un gran enriquiment per als ciutandans.

Després del passeig del Born, els participants es dirigiran a Cort, al carrer de Colom i a la plaça Major. Serà devers les 19 hores que tindrà lloc la cerimònia inaugural i la benvinguda oficial, que es farà a la plaça Major. Amb aquest acte comencen uns dies plens de dansa, de folklore i d'animació. Diàriament es podran veure les actuacions dels diferents grups en els escenaris situats a la plaça d'Espanya, plaça Major, plaça de Cort i parc de la Mar.

Demà, la festa començarà a les 10.30 hores amb l'actuació del grup d'Anglaterra Northern lights; continuarà amb Maramuresh Folkgroup of Community Centre Viseu de Sus, de Romania, i el grup Tercera edad, de Paraguai, entre altres. A l'horabaixa, a les 18 hores, actuarà la Colla de Formentera.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris