nubes rotas
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
17°

La XIII Temporada d'Òpera començarà l'abril amb «Acis y Galatea», de Lliteres

El prestigiós crític català Roger Alier en farà una conferència el 17 d'abril

Cinc muntatges integraran la que serà XIII Temporada d'Òpera del Teatre Principal. Però a més d'òpera, també hi haurà un concert per commemorar el XVè aniversari del Cor del Teatre Principal, que inclourà cèlebres fragments d'òpera i una xerrada a càrrec de Roger Alier dia 17 d'abril.

El prestigiós crític d'òpera, que ha assolit gran popularitat per la seva participació en un programa de televisió, parlarà a la Fundació la Caixa sobre la temporada que un mes més tard començarà al Principal. Alier de segur que podrà esbrinar moltes de les incògnites que amaguen les òperes i el seu món, aspectes ambdós dels quals és un expert coneixedor.

Enguany, la temporada ve amb algunes novetats. Com ara l'obra que la inaugurarà: Acis y Galatea, que el compositor artanenc Antoni Lliteres va escriure el segle XVIII. En aquesta ocasió, i sota la direcció escènica del també mallorquí Rafael Lladó, actuarà un grup de gran renom: Al Ayre Español. El seu director, Eduardo López Banzo, s'encarregarà de la direcció musical. Una altra aportació mallorquina a aquest muntatge que s'estrenarà dia 7 de maig seran els membres de la Coral Studium. Cal dir que l'obra comptarà amb la col·laboració de l'SGAE i de la Fundación Autor.

Just tres setmanes després s'estrenarà Samson et Dalila, de Saint-Saëns amb la direcció escènica d'Stefano Poda i la musical de Renato Palumbo. En aquesta ocasió tornarà als escenaris mallorquins Dolora Zajick, la diva que fa dues temporades va participar a Don Carlo fent el paper d'Eboli, la princesa Ana de Mendoza. Els altres cantants que prendran part en aquesta òpera seran Carlos Moreno, Luis Gaeta, Ariel Cazes i Ignasi Gomar.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris