nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
16°

Les famílies nombroses veuen menys la TV que les llars unifamiliars

Les famílies nombroses, integrades per més de cinc persones, dediquen a la televisió menys de dues hores diàries, un temps que resulta ser menys de la meitat que el que passen a diari les persones que viuen totes soles o en parella, que solen estar davant la petita pantalla una mitjana de quatre hores i mitja diàries, molt per sobre de la mitjana de la població, xifrada en tres hores i mitja.

Segons dades de Sofres, queda demostrat que el nombre d'habitants d'una llar, independentment dels aparells de televisió disponibles a la casa, és determinant a l'hora de posar-se davant la petita pantalla. Així, en les llars més concorregudes és menor el consum de televisió, amb una mitjana de 118 minuts diaris, mentre que en aquelles on resideix un nombre reduït de persones, el temps es dispara fins els 272 minuts. En aquesta mateixa proporció, en les cases amb una ocupació intermitjana, de tres o quatre persones, el temps que es dedica a la tele és també intermig, de devers 204 minuts diaris.

Les persones majors de 65 anys són el grup d'edat que més temps dedica a veure la televisió, amb un període de més de cinc hores diàries de mitjana per persones, és a dir, 304 minuts. Els segueixen les mestresses de casa, amb tres hores i mitja (210 minuts), mentre que els nins d'entre quatre i dotze anys només la veuen dues hores i mitja diàries (153 minuts).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris