nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
19°

Solidaritat a bon preu per al temps d'esbarjo

El recinte de Fires i Congressos acull el II Mercadet que ha estat organitzat per Médicos del Mundo

Feia un temps primaveral. El sol acompanyava. Era un bon dia per fer moltes coses, sortir al carrer, anar a la platja, però sempre es pot reservar un bocí a la solidaritat i en aquest cas no hi ha excusa que valgui. Així ho feren moltes persones que assistiren al II Mercadet Solidari ubicat al recinte de fires i congressos i organitzat per Médicos del Mundo. Allà es podia trobar de tot. Es podia perfectament passar una jornada molt agradable concentrada en un sol lloc. La família amb infants petits es passejaren amb tota tranquil·litat pel recinte perquè s'hi havia instal·lat una guarderia, de tal manera que els més petits, mentre els seus pares contribuïen en la causa, ells gaudien de jocs i d'entreteniments.

Aquells que necessitaven un quadre per adornar casa seva o per fer un obsequi no varen tenir problemes perquè hi havia per triar. També hi havia altres objectes de decoració, com les peces de ceràmica fetes pel taller de ceràmica del departament de dones del centre penitenciari de Palma. També es podien adquirir peces de roba, des de vestits fins a xandalls, jaquetes, faldes, calçons, una àmplia varietat que es va poder veure a la desfilada de moda alternativa que va tenir lloc a les 20 hores.

Un total de 15 ONG mostraren els seus treballs, i durant el dia explicaren la tasca que duen a terme a través d'audiovisuals. També es podia visitar l'exposició fotogràfica humanitària II premi Luis Valtueña .

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris