nubes rotas
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
23°

«Parsifal» i el Sant Greal, a Palma

L'església dels Sagrats Cors va acollir ahir l'escenificació de l'òpera de Wagner

Els espectadors que ahir a mitjan horabaixa s'ajuntaren a l'església dels Sagrats Cors quedaren gairebé astorats per l'espectacle del qual pogueren gaudir. Era el tercer acte de l'òpera Parsifal, de Richard Wagner.

Tots els intèrprets: els més avesats, com ara els solistes Daniel Henrik Tidtke, Leslie Tennent, Colenton Freeman i l'actriu Marcè Marrero i també els novells, com eren tots els membres de la Coral Universitària tenien els mateixos nervis que els rosegaven per dins. El mateix passava a tots els membres d'una orquestra molt especial, formada per la pianista Yuko Mizutani; els percussionistes Albert Sierra i Carme García; l'organista Arnau Reynés; el violoncel Miquel Àngel Aguiló i el contrabaix Francesc Aguiló. Tots ells restaven atents a les darreres recomanacions de Joan Company i de Jaume Martorell.

El lloc, dia i hora triat per fer aquest concert inusual es va haver de triar convenientment per la gent que feia temps intentava fer quelcom especial. Així ho explicava Pere Estelrich, dinamitzador musical: «Havíem de triar una església que no tingués processons molt a prop, que tingués una cabuda significativa i amb una bona acústica. En anar a veure els Sagrats Cors vàrem veure que tenia moltes possibilitats». Dit i fet. Mans en l'obra. Després d'alguns mesos i de més d'un maldecap, el concert va anar prenent forma i va a començar a tenir col·laboracions d'altra gent que no volia quedar fora de la convocatòria. És el cas de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palma, que en saber del concert, hi va voler participar col·laborant en tot el possible.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris