nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

Felanitx es prepara per al Davallament

Les confraries de Setmana Santa, amb el suport de l'Ajuntament de Felanitx, es preparen per acollir més d'un milenar de persones per presenciar el tradicional Davallament. Acte que s'ubicarà a l'escenari sagrat de l'església parroquial de Sant Miquel.

La Creuada de l'Amor Diví, organitzadora de l'acte, compta amb la col·laboració del grup de teatre Gent de Bulla i més de 25 actors escenificaran temes com ara el Darrer Sopar o la pujada de Jesucrist al Golgotha, que culminarà en el Davallament.

La processó del Santíssim Crist de la sang tendrà lloc avui a partir de les 19 hores i començarà a la plaça de l'Hospital, seguirà el recorregut habitual i acabarà a la Església de la Sang. El divendres Sant a les 19.30 hores és el torn de la processó del Sant Enterrament, que s'iniciarà a la plaça de Sant Francesc cap al Carrer del Convent, Santa Eulàlia i acabarà a la basílica de Sant Francesc. Acte seguit es podrà assistir a l'església del Socors on es procedirà al solemne cerimonial del Sant Enterrament amb la presència dels estendards de les confraries.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris