nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

Cristina Fenollar i Rafa Calatayud són «L'altre»

L'obra de Moma Teatre es representarà fins diumenge en el Teatre del Mar dins el Projecte Alcover

Calatayud i Fenollar interpreten fins a deu personatges.

23-12-2016 | J.Morey.
Rafa Calatayud i Cristina Fenollar són L'altre, el muntatge de Paco Zarzoso que aquests dies (fins diumenge) es pot veure en el Teatre del Mar. Aquesta obra, que clourà la temporada d'hivern de l'espai escènic del Molinar, és la representant valenciana d'enguany del Projecte Alcover.

L'altre, que està dirigida per Carles Alfaro, està composta per cinc històries diferents que tenen punts en comú: «Sempre hi ha dos personatges que es troben i s'allunyen, sempre hi ha un problema per no arribar a un final feliç. Aquest és, bàsicament, el fil conductor de les cinc històries», assegura Fenollar. Encara que no ho pugui semblar, els dos actors, que donen vida fins a deu personatges, a l'hora de titllar l'obra, ho tenen clar: és una «poliedrocomèdia», però una comèdia amb un punt per a la reflexió.

L'actor Rafa Calatayud descriu els personatges que protagonitzen la història com a éssers solitaris, ridículs per la seva pròpia personalitat, marginals pel seu caràcter. Tant ell com Cristina Fenollar ho saben prou bé i és que, encara que gairebé sempre hi són tots dos damunt l'escenari, es tracta de quatre monòlegs i una història dialogada.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris