nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 14°
14°

«Raumsland», un calendari que viatja per les dimensions espacials

Raumland, un viatge en 12 dimensions és el nom de l'exposició que s'inaugura avui al Centre de Cultura Sa Nostra, un recorregut per les fotografies que formen dos calendaris dissenyats per un grup d'alumnes de l'Escola Tècnica Superior de Wiesbaden (Alemanya).

La col·laboració entre un fotògraf, un tipògraf i un dissenyador de CD Rom ha fet possible els resultats finals: Zeitzeichen (Senyals d'època) el 1998 i Raumland (Espailàndia) el 1999. Dos calendaris construïts a base de fotografies instantànies d'argent fi sense ampliació amb un format de 50 per 60 centímetres. Per aconseguir aquestes imatges s'ha utilitzat una de les càmeres Polaroid més grosses del planeta, de les quals només n'hi ha tres al món, i s'ha renunciat al procés de digitalització.

A l'exposició també es poden contemplar els calendaris mateixos, un projecte que s'ha completat amb l'edició d'un CD Rom que permet navegar per l'interior dels mesos.

El concepte que inspirà els alumnes durant la confecció del calendari del 1999 prové del llibre titulat La terra plana, d'Edwin A. Abbot, en el qual es reflecteixen les dimensions del temps i de l'espai.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris