cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 26°
28°

Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarín esperen el primer fill per a l'octubre

El nadó serà el cinquè a la línia de successió de la Corona espanyola

La infanta Cristina i el seu espòs, Iñaki Urdangarín, esperen per al mes d'octubre el primer fill, que ocuparà el cinquè lloc en la línea de successió de la Corona espanyola. La reina, que juntament amb Joan Carles feia una visita a Barcelona, decidí en aquesta ocasió ser la primera persona a informar la premsa d'aquest feliç esdeveniment familiar.

Sofia, després de la inauguració de la nova planta d'uns laboratoris farmacèutics a Sant Cugat del Vallès, es dirigí als periodistes que seguien l'acte i, amb un ampli somriure que reflectia la seva satisfacció, els comunicà l'embaràs de la seva segona filla. Es mostrà «encantada» per l'espera del que serà el seu segon nét, i digué que tant ella com els pares desconeixen el sexe del futur nadó. «Tant me fa», afirmà, per després afegir que allò important és que tot surti bé. La reina digué també que «segurament» tindrà un nét català, ja que els pares «viuen a Barcelona i el normal és que neixi aquí».

El rei, poc després, també es dirigí als mitjans de comunicació per confirmar que la duquessa de Palma es troba perfectament. Un periodista li recordà que l'anunci de l'embaràs de la infanta Elena també es produí durant una de les seves estades a Barcelona. Joan Carles, amb gest de satisfacció, indicà que en aquesta ocasió es feia així perquè la seva filla ho havia demanat expressament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris