cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

El Cor de Cambra del Palau de la Música obre les Serenates d'Estiu de Cala Rajada

S'ha preparat per al mes de juliol un programa molt variat i de gran qualitat musical

El programa ja està enllestit i com cada any comptarà amb figures de gran prestigi internacional. La XII edició de les Serenates d'Estiu de Cala Rajada s'encetarà enguany dia 1 de juliol amb el Cor de Cambra del Palau de la Música de Barcelona en els jardins de la Torre Cega d'en March. Durant els cinc dijous del mes de juliol les Serenates d'Estiu oferiran una gran varietat musical.

El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana va ser creat per l'Orfeó Català amb el propòsit de conrear i divulgar la música coral de cambra. El seu repertori abraça des de composicions del Renaixement fins a les obres dels nostres dies. En aquesta ocasió, sota la direcció de Jordi Casas, interpretaran obres de Mendelssohn i Schumann. Des de la creació ha fet més de dues-centes audicions en diverses poblacions de Catalunya, Espanya, Europa, Amèrica i Israel. Va ser guardonat l'any 1994 amb el Premi Nacional de Música de la Generalitat de Catalunya en la categoria d'Intèrpret de música clàssica.

Obres de Richard Strauss i Gustav Mahler arribaran el dia 8 de juliol a càrrec d'una de les millors intèrprets del cant, i segons les critiques la millor tal vegada després de Kathleen Ferrier i Maureen Forrester, és la soprano alemanya Birgit Remmert.

La música i dansa de la formació Apoeteosis ens traslladaran al Barroc francès. S'interpreteran obres de Couperin amb una sèrie d'instruments: flautes, violins, clavecí i violoncel que tindrà lloc el dia 15 de juliol.

Les Serenates d'Estiu de Cala Rajada sempre destaquen per la varietat d'estils, així, el duet constituït pels pianistes Manel Camp i Ludovica Mosca presentaran el dia 22 de juliol Contrast una combinació entre la música clàssica i el jazz. Es tracta d'una proposta entre dues maneres d'interpretar i crear.

El darrer concert serà el dia 29 de juliol amb dues joves promeses mallorquines: Cati Ribot al saxofó i Noemi Dalmau al piano que interpretaran obres del repertori romàntic i del segle XX d'Iturralde, i Glazunov entre altres. Una interessant proposta.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris