nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

Editorial Di7 prepara vuit títols nous per afrontar el Dia del Llibre

Entre les novetats figura Susannes, Premi Bearn del 1998

El poeta Damià Huguet.

23-12-2016
A la vista de la imminent Diada de Sant Jordi, els editors illencs ultimen els darrers preparatius perquè puguin sortir nous títols al carrer. L'editorial Di7 es disposa aquests dies a llançar al mercat vuit novetats que encara són en preparació.

Entre ells despunta Susannes, l'original de Miquel Bezares que va resultar guanyador del Premi Bearn de Narrativa en la seva darrera edició.
Llibre de narracions, que no recull, Susannes està constituït per onze relats entorn d'un mateix tema: la història bíblica de Susanna.
Un altre dels títols destacats és Damià Huguet: Home de call Vermell, volum que combina l'obra poètica d'Huguet amb fotografies que il·lustren la seva trajectòria vital, mostrant-lo rodejats dels amics i intel·lectuals entre els que transcorregué la seva vida.

La Col·lecció Zitzània és la que resultarà més incrementada en aquesta ocasió. A banda de Susannes, apareixeran Carrer Vanuatu, poemari de Miquel Àngel Llauger, crític literari i col·laborador al Suplement Cultural de Diari de Balears. Dins de la mateixa col·lecció apareixeran L'altre Arnau, d'Andreu Ribas Valls, i Fotografia i fi de segle, obra de Jordi Alberich guardonada amb el Premi Nadal Batle. La Col·lecció Veus Baixes acollirà les Cartas de Navegación de Jorge Martín, i L'Espigó Porreres: Noves fites polítiques i culturals (1970-1995), estudi realitzat per Miquel Bauçà Garau.

Art dels setanta

Un dels títols interessants en aquesta darrera fornada és Art i Cojuntura. La Jove Plàstica a Mallorca 1970-1978, de Jaume Reus. L'estudi se centra en l'anàlisi de les aportacions i experimentacions, col·lectives o individuals, d'un nou panorama artístic que agrupa la generació nascuda a meitat dels anys quaranta. Com excepció en aquesta generació hi ha un dels artistes més internacionals del panorama illenc: Miquel Barceló, nascut el 1957. El treball fa palesa la pluralitat d'aspectes i d'activisme sociocultural dels artistes d'aquest període, fructífer en les seves fites i els resultats.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris